Välj en sida

Välkommen på Öppet Hus lörd 4 maj 2019 kl 10-16. Vi bjuder på entrén! Anledningen till att vi ordnar Öppet Hus med fri entré är att vi tyckte att Turista hemma var en så trevlig dag, som vi alltid var med på. Nu arrangerar tyvärr inte Turistbyrån i Västervik Turista hemma längre, men vi hoppas att ni vill komma och ”turista” hos bara oss.

Du kan passa på att köpa trevliga souvenirer som flaskor i gammal Apoteksstil, anteckningsböcker med Statens mentalvårdsemblem, handgjorda kort, metallknappar med statens emblem som suttit i skötarnas uniformer, VDN-märkta retrokaffekoppar, grön-vita koppar, Benny Ekmans litografier, samt sist men inte minst vår DVD som handlar om Sankta Gertruds sjukhus. Vi säljer den nu för endast 40 kr.   

Tyvärr upptäcktes på fredag em att hissen från entrén och in på 1:a våningen är trasig, och det var svårt att få tag i någon reparatör.  Ring till oss på tel 0490/ 865 72 och kolla om hissen blivit lagad om du är rullstolsburen eller inte klarar att gå 7-8 trappsteg. Vi beklagar verkligen att hissen gått sönder nu till vårt Öppna Hus.