”Författaren och frilansskribenten Christian Dahlström har sedan 2015 drivit podcasten Sinnessjukt som har över 100 000 nedladdningar i månaden. Han bor i Stockholm och har tidigare skrivit boken Panikångest och depression – frågor och svar om två av våra vanligaste folksjukdomar. 

I boken Kalla mig galen som släpps hösten 2017 intervjuar han experter och kända personer som Therése Lindgren, Cissi Wallin och Kristoffer Triumf om deras upplevelser av psykisk ohälsa.” 

”När Christian Dahlströms egen depression och ångest var som värst omöjliggjorde sjukdomen nästan alla nära relationer och försöken att ha en fungerande vardag. Han visste inte hur han skulle få ihop livet. En dag fick han ett tjockt brunt kuvert som innehåll hans döda mammas journaler. Hennes förflutna och bakgrunden till Christians fosterhemsplacering blev den pusselbit som fattades för att han skulle kunna förstå och berätta sin egen historia.” Citaten ovan kommer från Ordfront förlag  med tillstånd av Christian Dahlström. Klicka på länken för att läsa mera. 

Läs också artikeln  Christian, 31, levde med depression och panikångest i Expressen Hälsoliv 13 maj 2017