Vi är väldigt glada åt en fantastisk besökssommar på vårt lilla museum i Västervik. Förutom att många hade förbokat sitt besök har även många kommit spontant tisdagar och torsdagar när vi haft sommaröppet under hela sommaren.

Vi vill tacka alla kära besökare vi haft. Ni betyder väldigt mycket för oss!

När nu sensommaren övergår i höst övergår vi också till ”vanliga” öppettider, dvs. varje torsdag 13-17. Om du önskar besöka oss en annan dag kan du göra förbokning HÄR så lovar vi att göra vårt yttersta för att öppna museet för ditt besök.
Vi önskar helst minst 7 besökare om du bokar utöver våra ordinarie öppettider.

Förutom våra öppna torsdagar kommer vi i höst att ha extra öppet två söndagar; den 9 oktober och den 11 december klockan 12-16 för alla som vill komma och besöka oss utan förbokning.

Vi har också två speciella dagar i höst; Kulturarvsdagen den 10 september, klockan 10-16 och Arkivens dag den 12 november, också klockan 11-16. Vi kommer att återkomma med uppgifter om dessa dagar.

Det finns alltså många möjligheter att besöka vårt museum som berättar om 1900-talets psykiatrihistoria och få träffa några av de medarbetare som jobbade på Sankta Gertruds sjukhus här i Västervik.

Varmt välkommen till Psykiatriska Museet i Västervik i höst!